Bedrijven

Bedrijven

« Terug naar Bedrijven en instellingen
Een bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf, waarmee u kunt laten zien waar u voor staat. De eerste indruk die bezoekers en klanten krijgen, draagt bewust of onbewust bij aan het imago van uw bedrijf, en een saaie rommelige buitenruimte is toch geen goede reclame? Wat wilt u uitstralen?

Stijl

In uw bedrijfstuin kunt u de waarden waar uw bedrijf voor staat laten zien. Wat past bij uw bedrijf? Een strakke sobere tuin of een duurzame ecologische tuin? Een eenvoudige functionele inrichting of luxe materialen? Ik help u bij het bepalen van uw tuinstijl en vertaal uw wensen in een representatief tuinontwerp.

bestrating bedrijfsterrein

Bestrating bedrijfsterrein

Buitenruimte voor personeel

Het is ideaal als het personeel naar buiten kan voor de lunch of voor een korte pauze. Buiten in de natuur zijn doet mensen goed, zodat ze daarna weer fris het werk kunnen voortzetten. Een tafel met stoelen of een bank past al snel, en wellicht kan een dakterras omgetoverd worden tot buitenruimte. En wist u, dat mensen die tijdens het werk uitzicht hebben op groene natuur productiever zijn?

Parkeerruimte

Een parkeerplaats is meestal niet bijzonder fraai om te zien. Door een groene aankleding kan de uitstraling verbeteren. In het tuinontwerp houd ik rekening met de benodigde parkeerruimte, draaicirkels en bereikbaarheid voor leveranciers.

Onderhoud
groen- en terreinbeheer

Groen- en terreinbeheer
meer informatie en foto’s »

Meestal wordt het onderhoud uitbesteed en moet de tuin zo ontworpen zijn, dat hij er tussen de onderhoudsbeurten door goed uit blijft zien. Aan een bedrijfstuin worden andere eisen gesteld dan aan een particuliere tuin. Ik heb de vakkennis en ervaring om onderhoudsarme beplanting en materialen te kiezen. Vooral bij grotere terreinen is het belangrijk het onderhoud en landschapsbeheer professioneel te regelen. Denk daarbij aan het opstellen van een beheerplan of aanbesteden van het groenonderhoud. Hier ziet u een voorbeeld van advisering door Vicas voor een terrein van 7,5 hectare.


Neem direct contact op met mij voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
– Gonda Helweg –

quote-1Meteen in het eerste gesprek hadden we een goede indruk. We hebben uiteindelijk gekozen voor een ontwerp inclusief beplantingsplan. Hier hebben we geen spijt van gekregen. We hebben het plan nagenoeg geheel overgenomen.
– Arno Lausegger –

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.