Cursus Tuinontwerpen

cursus Tuinontwerpen

« Terug naar Cursussen en opleidingen

Cursus Tuinontwerpen

Heeft u plannen om de tuin te veranderen, maar weet u niet goed hoe te beginnen? In deze cursus gaat u stap voor stap leren hoe u uw wensen kunt omzetten naar een creatief tuinontwerp. We tekenen een plattegrond, maken een vlekkenplan en een schetsplan, en al na een paar lessen heeft u een eigen tuinontwerp. Aansluitend kunt u de cursus “Beplantingsplan maken” volgen. Kijk eens naar de recensies van tevreden cursisten, en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Deze cursus wordt in een kleine groep gegeven tot maximaal 5 personen. Hierdoor is er veel mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding. 

Data: drie vrijdagochtenden 9/10, 23/10 en 6/11 2020

Tijd:  10.00-12.00 u

Locatie: Vaartkade NZ 31, 3461 CH Linschoten

Route:

Kosten: €159,00 (inclusief cursusmap en tekenpapier)

Meenemen: potlood, gum, liniaal, een plattegrond van de tuin op schaal, evt. foto’s

 

Inschrijfformulier
Velden met een * zijn verplicht.

Achternaam*

Voorvoegsels

Voornaam of voorletters*

Geslacht ManVrouw

Adres

Postcode en Woonplaats

Telefoonnummer*

Uw email*

Opmerkingen

Vul onderstaande code in
captcha

Telefonisch inschrijven is ook mogelijk.

 quote-1Privéles in het ontwerpen van tuinen: voor iedereen aan te raden!!Na een voorstel om privé-les te krijgen in het ontwerpen van tuinen, heb ik enthousiast JA gezegd. Wat is er heerlijker om in de situatie 1 op 1 alles te kunnen vragen en daar ook direct antwoord op te kunnen krijgen. Ik heb veel geleerd, ook pittige huiswerkopdrachten gekregen en door het vele doen voel ik me al een beetje capabel om een tuin te ontwerpen.
Voor iedereen aan te bevelen omdat Gonda een relaxte lerares is, rustig blijft als je iets niet snapt en het gewoon nog een keer uitlegt, het goed kan overbrengen en je gerust weet te stellen. Ze is niet te beroerd om een plek te zoeken die voor jou en haarzelf ok zijn om les te geven.
– Miriam –

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.