Cursus Zelf tuinontwerp maken – Cursus Eigen tuin ontwerpen

Cursus Zelf tuin ontwerpen

Resultaat na cursus Tuinontwerpen

« Terug

Klik op de foto’s of

Angelique maakte haar eigen tuinontwerp

Angelique wilde graag haar achtertuin aanpassen. Het leek haar leuk een eigen ontwerp te maken. Zij koos voor een 1-op-1 coaching. Ze maakte zelf het ontwerp, met aanwijzingen en tips van mij. Dat gaat aan de hand van een duidelijk stappenplan. Eerst een paar schetsontwerpen tekenen, en die samen bespreken. Dan de beste hiervan uitwerken tot een definitief ontwerp. Vervolgens materialen uitzoeken voor de bestrating, de vijver en de pergola, en tenslotte een beplantingsschema maken. Bij de beplanting leer je hoe je de beste combinaties maakt. Door de bloei te spreiden over de seizoenen, is de tuin het hele jaar mooi.

En dit is het resultaat

Wat een leuke tuin is dit geworden. Strak en modern, en heel sfeervol. De tuin is niet groot, en toch is er plaats voor een loungeterras, een eetterras met harmonicadoek, een vijver en een volière.  Het pad loopt over de vijver heen, wat een leuk effect heeft. Als de beplanting nog wat meer gegroeid is, zal de aanblik groener zijn.
Het leeghalen van de oude tuin en de nieuwe aanleg is ook in eigen hand gehouden. De hele familie heeft meegeholpen. Zo wordt het echt je eigen tuin, en heb je er dubbel plezier van.

Maak je eigen tuinontwerp onder deskundige leiding. Leuk om te doen met een verrassend resultaat.

quote-1Bedankt voor de leuke lessen en jouw tips en adviezen.
– Angelique –

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.