Visie

visie Vicas Tuinontwerpen

Over Vicas: Visie

Waarom zou je Vicas moeten kiezen?

Het is joúw tuin! Ik vind het belangrijk dat je je helemaal thuis voelt in je tuin, dat de tuin bij je past. De tuin laat zien wie je bent en mag jouw persoonlijkheid uitstralen. In het eerste gesprek zal ik daarom uitgebreid je wensen doornemen. Hou je van strak en modern, of van romantisch? Met hoeveel mensen wil je op het terras kunnen zitten? Welke plantensoorten en kleuren vind je mooi? Hoeveel tijd wil je aan onderhoud besteden? Ik ontwerp een tuin speciaal voor jou! Dat ik geen standaardtuinen ontwerp, zie je terug in de verscheidenheid van mijn tuinen.

Ontwerpen van Vicas zijn tijdloos. Natuurlijk mogen er materialen en planten in zitten die nu populair zijn, maar de basis van een goed tuinontwerp zit in de juiste indeling en afmetingen. Met aandacht voor zichtlijnen, privacy, beleving en bezonning. Bijvoorbeeld: een te groot terras is ongezellig, een te klein terras blijft storend, een tuin zonder interessante zichtlijnen is saai.

quote-1Gonda heeft goed geluisterd naar onze wensen en is met een ruime keuze aan mogelijke opties gekomen. Wij vonden de samenwerking met Gonda erg plezierig. Zij neemt er de tijd en aandacht voor. Dit heeft geleid tot een ontwerp waar we erg tevreden mee zijn.
– Denise Snel –

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.