Visie

visie Vicas Tuinontwerpen

Over Vicas: Visie

Waarom zou u Vicas moeten kiezen?

Het is úw tuin! Ik vind het belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt in uw tuin, dat de tuin bij u past. De tuin laat zien wie u bent en is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. In het eerste gesprek zal ik daarom uitgebreid uw wensen doornemen. Houdt u van strak en modern, of van romantisch? Hoe wilt u de tuin gebruiken? Welke plantensoorten en kleuren vindt u mooi? Hoeveel tijd wilt u aan onderhoud besteden? Ik ontwerp een tuin speciaal voor u; dat ik geen standaardtuinen ontwerp, ziet u aan de verscheidenheid van mijn projecten.

Ontwerpen van Vicas zijn tijdloos. Natuurlijk mogen er materialen en planten in zitten die nu populair zijn, maar de basis van een goed tuinontwerp zit in de juiste indeling en afmetingen, in aandacht voor zichtlijnen, beleving en bezonning. Bijvoorbeeld: een te groot terras is ongezellig, een te klein terras blijft storend, een tuin zonder interessante zichtlijnen is saai.

quote-1Gonda heeft goed geluisterd naar onze wensen en is met een ruime keuze aan mogelijke opties gekomen. Wij vonden de samenwerking met Gonda erg plezierig. Zij neemt er de tijd en aandacht voor. Dit heeft geleid tot een ontwerp waar we erg tevreden mee zijn.
– Denise Snel –

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.